Produse Olaplex in Romania Produse Olaplex in Romania

OLAPLEX - Gama completa produse ingrijirea parului

Olaplex este adevaratul produs revolutionar in arta repararii parului deteriorat. Tratamentele lor formulate chimic functioneaza la nivel molecular pentru a repara legaturile rupte ale parului cauzate de toate tipurile de daune.

Gama lor de produse ofera o rutina in mai multi pasi, conceputa pentru a se potrivi tuturor tipurilor de par, pentru a intari si a hrani legaturile,pentru a le raduce inapoi la viata si pentru a proteja de deteriorarea ulterioara.

OLAPLEX: Pentru toate tipurile de păr!


5 Beneficii ale tratamentului Olaplex pentru parul deteriorat

Cu totii ne dorim un par sanatos, stralucitor si exista o multime de produse pe piata care promit sa-l mentina sanatos si sa arate cat mai bine. Dar atunci cand parul tau a suferit deja daune din cauza caldurii sau a substantelor chimice, ai nevoie de un tratament profesionist pentru a repara daunele. Aici intervine Olaplex.

  • Protejeaza parul de deteriorarea culorii
    Daca va vopsiti parul in mod regulat, Olaplex va va ajuta sa-l protejati de daune chimice. Daca v-ati vopsit singur parul cu inalbitor sau vopsele si acum este uscat si fragil, un tratament profesional Olaplex va va ajuta sa-i restabiliti stralucirea anterioara.
  • Iti face parul mai puternic
    Parul tau contine legaturi disulfuroase care se rup la caldura si substante chimice. Cand Olaplex restabileste aceste legaturi, parul tau devine mai puternic, facandu-l sa arate mult mai sanatos. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca vei fi mai putin predispus la rupere si caderea parului.
  • Iti face parul stralucitor si neted
    Dupa un tratament Olaplex, parul tau se va simti mult mai fin la atingere si va arata vizibil stralucitor. Este o senzatie neplacuta cand parul nostru devine slabit si lipsit de viata, dar vei fi uimit de transformarea pe care o poate face doar un tratament.
  • Reduce incretirea
    Incretirea este rezultatul ruperii. Cand parul tau este deteriorat si se rupe, ramai cu suvite mici care se lipesc, facand parul sa arate incretit si nearanjat. Olaplex ajuta la descretire in timp ce va face parul sa arate mai neted si proaspat coafat.
  • Repara daunele de la expunerea la soare
    Daca petreci mult timp la soare, razele UV pot provoca daune grave parului tau. Unele produse din cadrul unui tratament Olaplex va vor ajuta sa va protejati parul de caldura si daune UV
Olaplex Tratament
Cum sa descoperiti daca ati cumparat Olaplex fals: de la coduri QR la sticle nemarcate - cum sa faceti diferenta dintre produsul pentru par original si contrafacute. Olaplex a avertizat impotriva achizitionarii de produse contrafacute ale marcii din motive de siguranta

DESCOPERA PRODUSELE OLAPLEX

Sănătate și rezistență redefinite pentru părul tău