Produse Olaplex Originale

Olaplex No. 0 Bond Builder

Tratamentul Intensiv Bond Building N° 0 de la OLAPLEX este un amplificator de reparare intensiv care este absorbit de părul care face parte din sistemul în 2 etape cu OLAPLEX Hair Perfector N°3. Tratamentul în 2 etape folosește N° 0 și N° 3 pentru repararea legăturilor disulfurice deteriorate, deoarece întărește structura părului pe termen lung.
-funcționează ca primer pentru a pregăti părul pentru tratamentul ulterior
-repară deteriorarea părului cauzată de tratamente chimice, coafare, căldură (fier de călcat, uscător de păr etc.), lumina soarelui etc.
-potrivit pentru toate tipurile de păr -suficient pentru aproximativ 4 - 6 aplicații
-utilizați ca tratament la domiciliu o dată pe săptămână

BOND MULTIPLIER NO.1

BOND MULTIPLIER NO.1 este un multiplicator de legaturi extrem de puternic care este conceput ca „primul pas” pentru repararea parului deteriorat și fragil. Formula reface cu succes legaturile rupte și previne deteriorarea ulterioara.

BOND PERFECTOR NO.2

No. 2 functioneaza eficient pentru a reconstrui si a continua sa restaureze orice legaturi rupte ramase care ar fi putut fi omise de OLAPLEX No.1, asigurand o hranire completa pentru fiecare suvita a parului clientilor dumneavoastra. Parul este lasat sa se simta mai puternic, mai stralucitor si mai sanatos.

HAIR PERFECTOR No.3

Olaplex No.3 Hair Perfector este cel mai bine vandut tratament pre-sampon de la Olaplex. Imbogatita cu o multime de active revolutionare, formula de inalta performanta ajuta la hidratarea si netezirea parului vizibil, promovand un aspect mai puternic si mai rezistent.

BOND MAINTENANCE SHAMPOO No.4

Un sampon reparator care lasa parul usor de pieptanat si coafat, stralucitor si mai sanatos la fiecare utilizare. Samponul OLAPLEX N°4 Bond Maintenance nu contine SLS/SLES si s-a dovedit ca reduce ruperea si intareste toate tipurile de par.

Sampon uscat No.4D

Samponul uscat N°.4D are tehnologie de curatare uscata pentru scalp si par care face ca parul sa se simt curat si proaspat chiar din prima zi de folosire.
-ajuta la neutralizarea mirosurilor
-lasa parul sa arate si sa se simta curat
-nu lasa reziduuri si este dovedit clinic ca nu infunda foliculii.

Sampon de curatare profunda No.4C

Conceput pentru a fi folosit saptamanal in locul samponului dvs. obisnuit, samponul Olaplex No.4C ofera o curatare profunda.
-Se aplica pe parul umed concentrandu-se pe scalp si pana la varfuri.
-Spumati complet si lasati sa actioneze pana la cinci minute.
-Clatiti.

No.4P Blonde Enhancer

Un sampon tonifiant violet care intareste, hidrateaza si neutralizeaza alamul, mentinand in acelasi timp parul hidratat de la radacini pana la varfuri.

Olaplex 4-in-1 Moisture Mask

Masca de hidratare OLAPLEX 4-In-1 este o masca de par reparatoare profesionala extrem de puternica, special conceputa pentru a restabili umiditatea sanatoasa in parul deteriorat.

No.5 Bond Maintenance

Olaplex No 5 Bond Maintenance este un balsam de ingrijire si reparare pentru par. Pentru a va mentine si prelungi Tratamentul Olaplex, puteti folosi No 5 de fiecare data cand va spalati parul pentru a ajuta la evitarea ruperii si pentru a intari parul.

No.5P Blonde Enhancer

Balsamul No.5P Blonde Enhancer este primul balsam violet cu tehnologie patentata OLAPLEX. Formula hranitoare, care conditioneaza parul de la radacina pana la varfuri, ofera stralucire intensa si neutralizeaza tonurile de galben nedorite in timp ce hidrateaza parul fara a-l ingreuna.

No.6 Bond Smoother

Ofera rezultate remarcabile pentru toate tipurile de par, inclusiv parul vopsit si tratat chimic, deoarece nu contine ingrediente periculoase/daunatoare parului. No. 6 Bond Smoother de la Olaplex defineste si netezeste buclele naturale !

No.7 Bonding Oil

Un ulei de styling reparator extrem de concentrat, care nu incarca parul.

Beneficii cheie:
- Repara parul deteriorat
- Intareste si protejeaza structura parului
- Reda aspectul si textura naturala

No.8 Bond Intense

O masca de par cu multiple beneficii, reparatoare.
Infuzata cu tehnologia patentata OLAPLEX Bond Building, aceasta masca reparatoare extrem de concentrata adauga stralucire si netezime, oferind in acelasi timp umiditate intensa pentru a trata parul deteriorat.

No.9 Bond Protector

Serul nutritiv pentru par OLAPLEX Nº.9 Bond Protector a fost special conceput pentru a ajuta la reconstruirea parului deteriorat, protejandu-l in acelasi timp de poluare dar si de razele soarelui . Serul antioxidant fara siliciu adauga, de asemenea, stralucire si reduce statica si incurcaturile.

Volumizing Blow Dry Mist

Este un spray de protectie termica, pentru volum si curata scalpul
Il poti folosi pentru a-ti reimprospata parul a doua zi, il poti aplica pe parul uscat, concentrandu-te pe radacini.
Foloseste o perie rotunda pentru a ridica varfurile.
Olaplex Volumizing Blow Dry Mist este intradevar o schimbare cand vine vorba de obtinerea unui par voluminos si superb.