Kit Olaplex si mod de aplicare

Kit Olaplex

Olaplex poate fi folosit pentru intretinerea si repararea parului atat in confortul propriei case, cat si in saloane de catre stilisti, încorporate in tratamentele si rutinele de ingrijire a clientilor. Este un instrument versatil potrivit pentru utilizare in diferite medii si situatii pentru a asigura sanatatea si frumusetea parului tau. De asemenea, produsele Olaplex nu conțin siliconi, sulfati, ftalati, DEA si aldehide si nu sunt testate pe animale. Este un brand sigur si eficient pentru repararea si mentinerea sanatatii parului.

PASUL 1: Olaplex No.1 Bond Multiplier

Olaplex No.1 Bond Multiplier

Ce este?

Olaplex No.1 Bond Multiplier este primul pas pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand vorbim de tratementele chimice, precum decoloarea sau vopsitul, pentru a ajuata la prevenirea deteriorarii ulterioare si la imbunatatirea sanatatii generale a parului. Acest produs este un tratament de salon, conceput pentru a reconstrui legaturile de disulfid rupte din par. Utilizat eclusiv de catre profesionisti, Olaplex No. 1 face parte din procesul de protejare si reparare Olaplex. De aceea, in momentul in care ne dorim o schimbare de look ce necesita proceduri care ar putea dauna parului este necesar sa incepem cu acest produs.

Cum se utilizeaza?

Este important sa urmati intotdeauna instructiunile si sa faceti teste preliminare pentru a asigura rezultatele dorite si pentru a minimiza riscurile de daune pentru par.

PASUL 2: Olaplex No. 2 Bond Perfector

Olaplex No. 2 Bond Perfector

Ce este?

Olaplex No. 2 Bond Perfector este esențial după fiecare tratament Olaplex, deoarece completeaza actiunea Olaplex No. 1, refacand legaturile de par si contribuind la intarirea si protejarea acestuia fara a adauga culoare sau alte substante chimice. Este o parte importanta a sistemului Olaplex, fiind formulat sa repare parul afectat de procesele chimice. Olaplex No. 2 Perfector este un tratament profesional pentru par, conceput pentru a întari si repara legaturile de par deteriorate. Este utilizat în saloanele de infrumusetare ca parte a procesului de colorare sau decolorare a parului pentru a proteja si intări parul in timpul procesului chimic. Este formulat pentru a reface si a reconstrui legaturile de disulfid in par, care sunt afectate de tratamentele chimice agresive.

Spre deosebire de No.1 care este conceput sa previna daunele din timpul proceselor chimice, insa nu fara ajutor. Olaplex No. 2 desi contine aceleasi ingrediente are o actiune de reparare mai mare, datorita faptului ca dispune de mai multe legaturi de hidrodgen.

Cum se utilizeaza?

Poti continua cu rutina ta obișnuita de ingrijire a parului, inclusiv cu alte tratamente sau cu uscarea si stilizarea acestuia.

DE INTRETINERE ACASA: Olaplex No. 3 Perfector

Olaplex No. 3 Perfector

Ce este?

Acest produs se achizitioneaza separat fata de kit, pentru a mentine rezultatele de salon si acasa. Olaplex No.3 contine acele ingrediente esentiale pentru reconstruirea legaturilor de disulfid din par, ajutand astfel la repararea si intarirea firelor de par deteriorate. Prin restaurarea acestor legaturi, parul devine mai rezistent, mai sanatos si mai ușor de gestionat, reducand aspectul varfurilor despicate și nu numai. Spre deosebire de Olaplex No. 1, acest tratament de intretinere se poate folosi acasa, pentru a ajuta la mentinerea sanatatii parului, in special dupa tratamentele chimice.

Cum se utilizeaza?

Repetati acest tratament o data sau de doua ori pe saptamana, in funcție de necesitatile parului tău, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

DESCOPERA PRODUSELE OLAPLEX

Sănătate și rezistență redefinite pentru părul tău